Valitse chilit oman maun mukan, ei kannata valita supertulisia lajikkeita, jos niitä ei pysty syömään. Chilin tulisuus myös laimenee paljon, jos sisältä ottaa pois siemenet ja valkoisen hedelmälihan. Kuvassa kotimaisia melinda laikkeen chilejä.
Tee chileihin viilto ja laita juustoa sisälle, niin paljon kun saat mahtumaan. Juustoina olen käyttänyt kermajuustoa, goulda, sinihomejuustoa, ceddarjuustoa ja koskenlaskijaa. Paras niistä melkein on ollut sinihomejuusto.
Pyörittele ympärille, mahdollisimman tiukalle pekoni. Kannattaa jättää viiltopuoli ylospäin, niin juusto ei valu sulatessaan pois.
Savustuspuruina käytettiin tällä kertaa kirsikkapuun purua, millä tulee oikeen miellyttävä savun maku.
Savustukseen menossa.
Hyvältä näyttää ja kyllä maistuikin.
Savustimena motonetin perus sähkösavustin toimii oikein hyvin.
Savuakin näyttäisi muodostuvan ihan hyvin.
Mikä tuoksu, savuntuoksu ja pekonin tuoksu yhdessä.
Näitä tuli aikareilu satsi, tulisuuttakin on senverran, että ei pysty kaikkia syömään kerralla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti