Chilisalaatti |
Aineet:
- 7 kpl cayanne chiliä
- 2 Rasiaa miniluumutomaatteja
- 1 Kurkku
- 2 kpl Punasipulia
- Riisiä
- 500g golda juustoa
- 1 Lihaliemikuutio
- Merisuolaa
- 1 Jäävuorisalaatti
Pilko chilit kulhoon ja lisää miniluumutomaatit kokonaisena.
Pilko chilit kulhoon |
Piko juusto kuutioiksi ja laita kulhoon.
Gouda juusto |
Pilko sekaan kurkku. Pakko ei ole kuoria, vaikka minä niin teinkin.
Kurkku pienittynä. |
Pilko jäävuorisalaatti ja lisää kulhoon.
Jäävuorisalaatti |
Pilko punasipulit ja lisää kulhoon.
Punasipuli |
Lisää riisin keitinveteen yksi lihaliemikuutio ja suolaa. Riisi kannattaa laittaa kiehumaan siksi aikaa, kun pilkoo muut aineet. Riisi kannattaa keittää reilussa keitinvedessä ja siivilöidä valmiina. Riisit kannattaa huuhdella kylmän veden alla, niin salaatti on mukavavampi syödä heti.
Riisien keitinvesi |
Lisää sekaan riisi ja sekota kunnolla.
Valmis salaatti |
Salaatin kanssa varmaan sopisi huvin valkosipuli salaatinkastike, mutta oli kyllä todella hyvää ilman kastikettakin. Ei ollut yhtään kuivan tuntuista syödessä.
Kastikkeeksi suosittelen hyvää oliiviöljyä + limeä tai etikkaa (esim. omenasiideri)
VastaaPoista